Asiakastarinat

Asiakkainamme on satoja liikkuvaa ja etätyötä tekeviä pieniä ja keskisuuria organisaatioita. Ympäri Suomea olevat asiakkaamme ovat mm. liikennöinti-, asennus-, muutto-, remontti-, huolto- ja asiantuntijayrityksiä sekä teollisuus-, energia- ja turva-alan yrityksiä.

Lenio TOPilla asiakkaamme ovat säästäneet merkittävästi rahaa ja aikaa sekä rakentaneet liiketoiminnastaan kannattavampaa ja stressittömämpää. Tehokkaamman toiminnanohjauksen arvo on ulottunut vapaa-aikaan saakka, jonka he ovat voineet käyttää itselleen tärkeisiin asioihin. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin ja kokemuksiin Lenio TOPista.

Asiakasvideot

Exlan Finland Oy

YIH Oy

Olin hämmästynyt,
että saatiin niin loistavaa
henkilökohtaista palvelua.

– Sami Janakka, YIH Oy toimitusjohtaja

Lenio TOPin mahdollistama sujuva tiedonkulku tuo säästöjä sekä lisää kohteiden turvallisuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Lisäksi järjestelmä käyttöönotettiin suunnitellusti ja henkilöstömme koulutettiin asianmukaisesti.

Ville Kolmonen,Loihde Trust Oy tuotantojohtaja

Kalle Muttilainen
[email protected]
050 323 0025

Kiinnostaako sinuakin stressittömämpi liiketoiminnan hallitseminen, jolla teet toiminnastasi kannattavampaa?

Ota yhteyttä tiimiimme ja kysy mitä tahansa Lenio TOPista. Yhdessä katsomme juuri sinulle sopivan ratkaisun, mikä vastaa yrityksesi tarpeita. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, joten kysy pois! Voit soittaa heti, varata sinulle sopivan ajan kalenterista tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jätä viesti!

Ota yhteyttä niin katsotaan juuri sopiva ratkaisu teidän tarpeisiinne!
Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Takaisin ylös