1. Kirjaa työtunnit helposti

Työn tekijällä on aina paras tieto siitä, kuinka kauan aikaa työhön on mennyt. Olipa kyseessä alihankkija, työntekijä tai freelancer, Lenio TOPilla tuntien merkitseminen onnistuu helposti. Tietoteknisiä taitoja ei tarvita. Koska työtunnit voi kirjata mistä tahansa, tiedon voi klikata talteen saman tien. Reaaliaikaisella merkitsemisellä saadaan tarkin tieto kuluneesta työajasta. Työtuntien lisäksi tiimisi voi merkitä ylös muut laskutukseen tai palkanmaksuun liittyvät asiat, kuten kilometrit, päivärahat, työkalukorvaukset ja ylityöt. 

2. Tarkista ja hyväksy työtunnit

Kirjattujen tuntien tarkistaminen ja hyväksyminen viikkokohtaisesti on nopeaa ja selkeää. Voit valita joko kalenteri- tai rivinäkymän. Näkymästä näet myös kaikki yksittäiset tuntikirjaukset, päivän kokonaistuntikertymän sekä viikon tunnit ja mahdollisten lisien määrän. Hylätyt tuntikirjaukset palautuvat kommentteineen työntekijälle korjattaviksi. Kun työaika raportoidaan suoraan järjestelmään, seuraavat vaiheet voidaan automatisoida niin, että peruslaskenta jää Lenio TOPin murheeksi. Tieto tallentuu järjestelmään samalla hetkellä, kun se sinne syötetään, jonka jälkeen laitat työtunnit helposti palkanmaksuun.

3. Laita palkat maksuun

Integraatio mahdollistaa täysin sähköisen palkanlaskennan. Kirjatut työajat ja kulut siirtyvät Lenio TOPista palkanlaskentaohjelmistoon, kun olet hyväksynyt ne. Halutessasi pystyt myös automatisoimaan oikea-aikaisen ja hyväksytyn palkka-aineiston lähetyksen palkanlaskentaan. 

4. Laskuta tarkasti ja nopeasti

Lenio TOP kerää kaikkien projektiin osallistuneiden työntekijöiden käytetyt tunnit ja kulut yhteen paikkaan. Työstä laskuttaminen käy helposti ja nopeasti. Kerätty tieto kokoaa yrityksellesi arvokasta informaatiota siitä, kuinka kauan aikaa erilaisiin työtehtäviin kuluu oikeasti. Seuraamalla työtunteja kehität toimintaa tehokkaammaksi ja pystyt tarkastelemaan, vastaako yrityksesi hinnoittelu työhön menevää aikaa.

Takaisin ylös