Loihde Trust Oy: Toiminnanohjausjärjestelmä tuo tilannetietoisuutta ja turvallisuutta

Loihde Trust Oy, valtakunnallisesti yksi suurimmista yritysturvallisuuden asiantuntijoista, valitsi kenttätyönohjaukseen Lenio TOPin. Aina ajantasainen tieto auttaa varmistamaan vaativien kohteiden turvallisuuden entistä paremmin, helpottaen ja tehostaen niin työnjohdon kuin asentajien arkea ympäri Suomen.

Tiedon, ihmisten ja omaisuuden turvaamiseen tarvitaan sekä digitaalista että fyysistä suojaa. Tehokkainta ja turvallisinta on hallita niitä kokonaisuutena. Loihde Trust Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki yritysturvallisuuden osa-alueet lukituksesta ja valvontajärjestelmistä kyberturvallisuuteen.

– Toimintavarmuus ja nopea reagointikyky korostuvat esimerkiksi sote-alalla, johon toteutamme ratkaisuja sairaaloiden, terveyskeskusten, hoivakotien ja kotihoidon tarpeisiin. Etsiessämme ratkaisua mobiiliin kenttätyönohjaukseen, vertailimme useita vaihtoehtoja. Valitsimme kumppaniksi Lenion, sillä he tarjosivat näkemystä liiketoimintamme kehittämiseen sekä tarpeitamme vastaavan järjestelmän. Tällä hetkellä Lenion TOP-järjestelmää käyttää meillä noin 250 henkilöä, kertoo Loihde Trust Oy:n tuotantojohtaja Ville Kolmonen.

Toiminnanohjausjärjestelmällä tieto kulkemaan

Lenio TOP tehostaa Loihde Trust Oy:n asentajien ja työnjohdon tekemistä monin tavoin, joihin perinteinen järjestelmä ei pysty. Nyt työt voidaan aikatauluttaa ja välittää tekijöilleen suoraan heidän mobiililaitteisiinsa ilman, että niitä tarvitsee vastaanottaa tai kuitata erikseen toimistoilla. Asentajat kirjaavat kohteissa tehdyt työt järjestelmään, josta saamme myös palkanlaskennassa ja laskutuksessa tarvittavat tiedot.

– Kenttätyöprosessimme helpottui ja tehostui merkittävästi. Samalla paransimme näkyvyyttä sekä toimitusvarmuutta, sillä töiden suunnittelu on täsmällisempää ja pysymme jatkuvasti ajan tasalla siitä, mitä kentällä tapahtuu. Lenio TOPin mahdollistama sujuva tiedonkulku tuo säästöjä sekä lisää kohteiden turvallisuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Lisäksi järjestelmä käyttöönotettiin suunnitellusti ja henkilöstömme koulutettiin asianmukaisesti, Ville jatkaa.


Loihde Trust Oy

 • Kyberturva- ja yritysverkkopalvelut, turvateknologian ja lukituksen ratkaisut
 • Perustettu 1991
 • Liikevaihto 2020 63,4 m€
 • Toimipaikat 22 paikkakunnalla
 • Henkilöstöä 360

Asiakashyödyt

 • Oikea ja reaaliaikainen tieto aina saatavilla.
  Kokonaisvaltainen näkymä liikkuvaan työhön auttaa resursoimaan ja johtamaan yli 250 käyttäjän tekemistä tehokkaasti.
 • Asiakaskokemus ja laatu paranevat.
  Työt päästään aloittamaan oikeaan aikaan, nopeasti ja varmasti.
 • Lisää kustannustehokkuutta.
  Asentajat ja työnjohto säästävät aikaa, tieto kulkee kentältä myös palkanlaskentaan ja laskutukseen.
 • Sujuvampaa työntekoa.
  Ei hukkatunteja, turhia ajoja tai kyselyjä. Raportointi on helppoa.
Takaisin ylös