Selkeä toiminnanohjausjärjestelmä, jota on helppo käyttää

Toiminnanohjausjärjestelmä kokoaa yrityksesi keskeiset toiminnot yhteen paikkaan. Lenio TOPin avulla hallitset laskutukset, seurannat ja toimitukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Lenio TOP on kotimainen
toiminnanohjauspalvelu, jossa mitään ei ole liikaa ja kaikkea on tarpeeksi.

Tämän voimme luvata siksi, että toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi saat taaksesi välittävän ja ammattitaitoisen tiimin, joka tutustuu liiketoimintaasi ja tarjoaa sen pohjalta sinulle oikeat ratkaisut. Määritämme järjestelmän tarpeesi mukaan niin, että sinun on helppo käyttää sitä ja käytössäsi on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset liiketoimintasi kasvattamiseen.

Et maksa turhasta, etkä käytä aikaasi turhaan – ja siksi liiketoimintasi tuottaa enemmän.

Lenio TOP ominaisuudet

Työaika

Kirjaa työtunnit, seuraa, laskuta tuntien mukaan ja kerää palkka-aineistot.

Tilaukset

Käsittele tilauksia, ohjaa työtä ja laskuta tilauksista täsmällisesti.

Töiden suunnittelu

Hallitse työjonoja, suunnittele työpäiviä, aikatauluta ja resursoi.

Projektit

Luo, aikatauluta ja hallinnoi projekteja sekä laskuta niistä.

Ostot

Pysy perillä kuluista, hallinnoi ostolaskuja ja hyväksy ostolaskut läpi projektin.

Tarjoukset

Luo tarjouksia helposti ja tee voitetuista tilauksia yhdellä klikkauksella.

Laitteet

Seuraa laitteiden tilaa, ylläpidä, vuokraa ja laskuta.

Työvuorosuunnittelu

Suunnittele ja hallinnoi teollisuuden ja linjaliikenteen työvuoroja.

Integraatiot

Yhdistä Lenio TOP muihin tarpeellisiin ohjelmiin.

Kenelle Lenio TOP sopii?

Lenio TOP on suunniteltu liikkuvaa ja etätyötä tekevien pienten ja keskisuurten organisaatioiden arkeen. Asiakkaamme ovat mm. asennus-, muutto-, remontti-, huolto- ja asiantuntijayrityksiä sekä energia- ja turva-alan yrityksiä. Lenio TOPia he käyttävät sekä mobiilisti että toimistolla tarjousten ja toimitusten hallintaan, tilausten vastaanottamiseen, kohdentamiseen ja laskuttamiseen.

Miksi valita Lenio TOP?

Sadat asiakkaamme ympäri Suomea ovat säästäneet merkittävästi rahaa ja aikaa sekä rakentaneet liiketoiminnastaan kannattavampaa ja stressittömämpää. Sen arvo on ulottunut vapaa-aikaan saakka, jonka he ovat voineet käyttää itselleen tärkeisiin asioihin.

Asiakkaamme antavat säännöllisesti kiitosta Lenio TOPin helposta käytettävyydestä. Liikkuvaan työhön suunnitellun Lenio TOPin avulla tieto kulkee kentältä toimistoon heti. Järjestelmä kulkee sinun ja tiimisi mukana siellä missä olette ja kirjaukset voi tehdä välittömästi puhelimella tai millä tahansa älylaitteella. Pari klikkausta kentältä ja tieto on tallessa.

Lukuisten integraatioiden ansiosta Lenio TOP muovautuu toimialaasi ja liiketoimintaasi sopivaksi. Järjestelmällä hallitset yrityksesi prosessit hyödyntäen järjestelmään kerättyä, reaaliaikaista ja oikeaa tietoa. Päivittäisen tiedon tallentuessa järjestelmään muodostuu kattava tietovarasto, jonka tarjoamien faktojen perusteella pystyt tekemään jatkuvasti parempia päätöksiä.

Lenio TOP on järjestelmä ja palvelu samassa paketissa. Osaava tiimimme tutkii liiketoimintaasi ja tarjoaa sinulle oikeat ratkaisut. Tiimimme ja asiakastukemme ovat tavoitettavissasi helposti ja joustavasti koko asiakkuutesi ajan.

Mikä on toiminnanohjaus­järjestelmä?

Toiminnanohjaus­järjestelmä on koko yrityksen toiminnan ydin, joka yhdistää kaikki yrityksen johtamiseen tarvittavat ydinprosessit, kuten taloushallinnon, henkilöstön, tuotannon, toimitusketjut, palvelut ja hankinnat yhteen paikkaan. Toiminnanohjausjärjestelmä voidaan määrittää liiketoimintaasi sopivaksi ja sitä voidaan laajentaa myöhemmin yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa.

Antti-Eemeli Mäkinen
antti-eemeli.makinen
050 323 0025

Ota yhteyttä tiimiimme ja kysy mitä tahansa Lenio TOPista!

Yhdessä katsomme juuri sinulle sopivan ratkaisun, mikä vastaa yrityksesi tarpeita. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, joten kysy pois! Voit soittaa heti, varata sinulle sopivan ajan kalenterista tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jätä viesti!

Ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne!
Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Takaisin ylös