Lenio TOP

Tehosta liiketoimintaasi mukana kulkevalla toiminnanohjausjärjestelmällä

Lue lisää Ota yhteyttä

Säilytä liiketoimintasi tärkeimmät
tiedot samassa paikassa

Lenio TOP on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tehostaa liiketoimintaasi ja antaa tilaa itse työn tekemiselle.  Järjestelmämme säilyttää liiketoimintasi tärkeimmän päivittäisen tiedon samassa paikassa, auttaa hallitsemaan työvoimaasi ja tuo työn hukkatunnit näkyville.

Järjestelmäämme voit kirjata niin työtunnit kuin laskutukseen liittyvät seikat. Lenio TOP kulkee mukanasi jokaisella laitteella ja on integroitavissa moneen eri järjestelmään.

Kun liiketoimintasi tärkeimmät tiedot ovat yhdessä paikassa, voit mitata ja seurata, mihin kuluja käytetään, onko työaikasi tehokasta ja vastuualueet selkeitä. Ja voit tehdä tiedon pohjalta päätöksiä, jotka tehostavat yrityksesi kannattavuutta ja tulosta.

Työn hukkatuntien havaitseminen ja poistaminen tuo sekä säästöä kuluissa että ajankäytössä. Esimerkiksi asennusalan asiakkaamme on voinut Lenio TOPin avulla säästää päivittäisiä kustannuksiaan kymmenen hengen tiimistä jopa 500 euroa. Järjestelmämme kautta hukkatunnit tulivat näkyville, ja niiden poiston ansiosta yritys pystyi karsimaan turhia piilokuluja.

Vastuualueet pysyvät selkeinä, asiakkaat ja työntekijät tyytyväisinä ja liiketoimintasi tuottoisampana. Kun tiedot työtunneista, laskutuksesta ja työvuoroista löytyvät yhdestä paikasta, tekijät voivat keskittyä rauhassa itse työtehtäviin.

Haluatko maksuttoman kartoituksen?

Selvitämme yhdessä yrityksesi tarpeet!

Ota Yhteyttä

Monta syytä valita Lenio TOP -toiminnanohjausjärjestelmä

Tieto kulkee kentältä toimistoon välittömästi

Liiketoimintasi tärkeimmät tiedot yhdessä paikassa

Sopii erikokoisille yrityksille liikkuvaan työhön

Lukuisat integraatiot mahdollisia

Haluamme ymmärtää liiketoimintaasi

Olemme joustavia ja helposti tavoitettavissa

 

Suunnittele ja tehosta päivittäistä työtäsi

Lenio TOPin ansiosta voit keskittyä ydinosaamiseesi. Kun toiminnanohjaus on kunnossa, tiedät tarkasti, mihin työaikaa kuluu, kenen vastuulla tehtävät ovat ja mitä kentällä seuraavaksi tapahtuu.

Kun tieto käytettävissä olevasta työvoimasta ja resursseista on yhdessä paikassa, voit suunnitella työjärjestyksen ja tärkeät muistutukset kalenteriin jopa vuosiksi eteenpäin. Kun suunnittelet tulevia tehtäviä, työntekijäsi voivat katsoa lopputuloksen suoraan älypuhelimistaan tai tietokoneiltaan. Voit järjestellä yksittäisten työntekijöiden tai tiimien kalentereita, ja suunnitella heidän työpäivistään mahdollisimman sujuvia ilman hukkatunteja. Asiakkaamme käyttävät Lenio TOPia esimerkiksi määräaikaishuoltojen ja muiden toistuvien tehtävien kalenterointiin.

Lenio TOP – tehty ihmistä ja liiketoimintaasi ajatellen

Lenio TOP on suunniteltu liikkuvaa työtä tekevien ihmisten arkeen. Teknologia on hyvä renki, joka tekee Lenio TOPista vaivattoman käyttää siellä, missä itse parhaillaan kuljet.

Meillä Lenion perustajilla on vuosien kokemus pk-yritysmaailmassa työskentelystä, joten kehitimme järjestelmän sekä tekijän, että yrittäjän arkea ajatellen. Lenio TOP saakin asiakkailtamme säännöllistä kiitosta helposta käytettävyydestään.

Järjestelmä kulkee tekijöiden mukana kätevästi kentällä, jossa kirjaukset ja merkinnät voi tehdä välittömästi mobiililaitteella tai millä vain tietokoneella. Kun kirjaukset tehdään suoraan paikan päällä parilla klikkauksella, saat tiedot saman tien talteen ja säästyt ylimääräisiltä tietokatkoksilta ja kyselyiltä.

Lenio TOP palvelee koko liiketoimintaasi. Voit yhdistää Lenio TOPin lukuisiin eri järjestelmiin, joissa säilytät tietoa myynti- ja ostolaskuistasi, palkanlaskennastasi, läpilaskutuksestasi sekä muista asiakastiedoista. Integraatiolistamme on kattava ja kasvava. Katso kaikki Lenio TOPin tämänhetkiset integraatiot tästä.

Parempi tietojen keruu ja hallinta näkyy parempana tuloksena. Kun sinä menestyt, menestymme mekin.

Kiinnostuitko stressittömästä toiminnanohjauksesta?

Tilaa asiantuntijamme maksuton kartoitusaika. Käymme yhdessä läpi sen, miten Lenio TOP sopisi yrityksesi tarpeisiin. Sovimme kartoitusajan aikataulujesi mukaan, eikä se sido sinua mihinkään. 

Ota Yhteyttä

    Ota meihin yhteyttä!

    Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella. Voit halutessasi myös pyytää maksuttoman kartoituksen.