Saneeraus ja Maalaus Raappana Oy: Lenio TOPilla työmaiden seuraaminen on sujuvaa ja reaaliaikaista

Lappeenrantalainen Saneeraus ja Maalaus Raappana Oy tarjoaa korjaus- ja remonttipalveluita yrityksille, yksityisille sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Yrittäjä Joona Raappana kertoo, että toiminnanohjausjärjestelmäksi valikoitui Lenio TOP, sillä yritys halusi päästä eroon paperisesta tuntikirjauksesta ja helpottaa työajanseurantaa. 

– Lenio TOPin käyttöönotto oli helppoa ja vaivatonta. Harjoittelimme ensin käyttöönottoa itse, ennen kuin perehdytimme työntekijät toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. Lenion porukka opasti käyttöönotossa aktiivisesti ja olemme saaneet hyvin tukea kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin.

Saneeraus ja Maalaus Raappana Oy käyttää Lenion toiminnanohjausjärjestelmää tuntikirjaukseen ja työmaiden hallintaan sekä ohjaamiseen.

– Lenio TOP on ollut käytössämme vasta muutaman kuukauden ja olemme jo nyt huomanneet merkittävää hyötyä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta, vaikkei meillä ole kaikkia Lenio TOPin ominaisuuksia käytössä. 

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa työnjohtoa työmaiden hallinnassa 

Saneeraus ja Maalaus Raappana Oy on Lenio TOPin käyttöönoton jälkeen tehostanut ajankäyttöä, sillä järjestelmä sopii liikkuvaan työhön.

– Työmaiden hallinta on helpottunut, sillä näemme yhdestä paikkaa kaikki työmaat: meneillään olevat sekä tulevat kohteet. Jos työmies täytyy irrottaa toiselta työmaalta toiselle, se tapahtuu helposti, sillä näemme kaikkien työmaiden tilanteen toiminnanohjausjärjestelmästä. Näin voimme helposti tehdä päätöksiä, kuka työntekijä voidaan siirtää esimerkiksi hätätyöhön tai muuhun akuuttiin hommaan.

– Tällä hetkellä Lenio TOP tuo hyötyjä myös ajankäytössä ja laskutuksessa. Ostolaskujen tekeminen on helppoa, kun oston tehnyt henkilö pystyy kirjaamaan, ja Lenio TOP kohdentamaan kustannukset oikealle kustannuspaikalle. Lenio TOP näyttää myös laskuttamattomat työmaat ja muistuttaa niistä.

– Nyt kaikki voivat käyttää toiminnanohjausjärjestelmää puhelimen kautta, jolloin työajan kirjaamiseen menee vähemmän aikaa. Meillä on käytössä Netvisor taloushallintojärjestelmä ja integraatiot Lenion puolelta toimivat hyvin.

– Merkittävä hyöty Lenio TOPista on työnjohdolliselle puolelle. Näemme, minkä verran aikaa on käytetty tiettyyn urakkaan, minkä ansiosta näemme myös kuinka kustannustehokas työmaa on. Voin suositella järjestelmää muillekin yrityksille, jotka haluavat tehostaa työskentelyä.


Saneeraus ja Maalaus Raappana Oy

 • Rakennus- ja saneerauspalveluita tarjoava yritys Lappeenrannasta
 • 10 hengen tiimi
 • Liikevaihto 2022 noin 1 milj.

Asiakashyödyt

 • Lisää ymmärrystä ja valmiutta
  Kokonaisvaltainen näkymä liikkuvaan työhön.
 • Merkittävästi lisää tehokkuutta
  Työt päästään aloittamaan oikeaan aikaan, nopeasti ja varmasti.
 • Lisää kustannustehokkuutta
  Resurssien helppo hallittavuus ja työajan tehostuminen helpon tuntikirjauksen avulla.
 • Lisää nopeutta
  Oikeita päätöksiä, tietoa ajan tasalla ja askeleen edellä, reaaliaikainen laskutus.
Takaisin ylös