1. Aikatauluta ja kalenteroi tehtäviä

Suunnittele töitä tehokkaasti. Lenio TOPilla voit tarkastella yksittäisten henkilöiden tai työryhmien kalentereita sekä suunnitella ja aikatauluttaa työpäivät sujuviksi. Toistuvien käyntikohteiden automatisointi kalenteriin onnistuu jopa vuosiksi eteenpäin. Heti kun olet tyytyväinen lopputulokseen, työntekijät näkevät tulevat työnsä omista laitteistaan. Asiakkaamme suosivat Lenio TOPia esimerkiksi määräaikaishuoltojen ja muiden toistuvien tehtävien hallitsemisessa ja laskuttamisessa.

2. Resursoi tilaukset

Lenio TOPilla seuraavan vapaan ajan löytäminen kullekin tilaukselle ja työtehtävälle on helppoa. Kun tilaukset on kirjattu järjestelmään, työ on helppo ohjata joko tilauksen vastaanottaneelle tai toiselle tiimiläiselle. Pystyt ohjaamaan tilauksia ja jakamaan työtehtävät myös useammalle henkilölle. Järjestelmään lisätylle tilaukselle voidaan antaa arvioitu työaika ja tarvittavat materiaalit. Graafisella aikajananäkymällä yhdistät tilaukset ja tekijät ja näet niihin liittyvät olennaiset tiedot. Kirjaa mitä kukakin tekee, millä työ tehdään ja milloin. Tekijät saavat jaetut tehtävänannot suoraan kentälle mobiiliin. Kun työt alkavat, näet reaaliaikaisesti, miten kentällä tapahtuva työ edistyy. Reaaliaikaisen tiedon avulla pystyt reagoimaan nopeasti myös poikkeustilanteisiin. 

3. Huolehdi tiimisi hyvinvoinnista

Resursoinnilla varmistetaan, että työntekijät eivät ole ylikuormitettuja. Sen avulla nähdään myös, jos aikaa tuhlaantuu sellaisiin asioihin, jotka eivät palvele tiimiläisiä ja liiketoimintaa. Pohjimmiltaan resursointi on yrityksen voimavarojen hallinnointia, johon vaikuttavat sekä johtaminen että sisäisen viestintä. Hyvällä resursointityökalulla molemmat sujuvoituvat, mikä vaikuttaa positiivisesti töiden edistymiseen ja tiimisi hyvinvointiin. Vastuiden toimiva jakaminen helpottuu, kun tiimiläisten työtilanne ja kuormitus nähdään suoraan resursointityökalusta. 

Takaisin ylös