1. Luo tilauksia toimistolla tai kentällä

Töitä tilataan usein myös suoraan tekijöiltä. Siksi suunnittelimme Lenio TOPin niin yksinkertaiseksi, että tilaukset voi kirjata ylös yhtä helposti kentältä kuin toimistolta. Kun otat tilausten kirjaamisen käyttöön, pystyt määrittelemään itse, mitä tietoja tilauksesta pitää kirjata tilauksen luomiseksi ja mitä tietoja voi täydentää myöhemmin. 

2. Resursoi tilauksia

Kun tilaukset on kirjattu järjestelmään, ne on helppo ohjata joko tilauksen vastaanottaneelle tai toiselle tiimiläiselle. Pystyt ohjaamaan tilauksia ja jakamaan työtehtävät myös useammalle henkilölle. Järjestelmään lisätylle tilaukselle voidaan heti kirjata arvioitu työaika ja tarvittavat materiaalit. Graafisella aikajananäkymällä yhdistät työtehtävät ja tekijät ja näet lisäksi niihin liittyvät olennaiset tiedot. Tekijät saavat jaetut tehtävänannot suoraan kentälle mobiiliin. Kun työt alkavat, näet reaaliaikaisesti, miten kentällä tapahtuva työ edistyy. Reaaliaikaisen tiedon avulla pystyt reagoimaan nopeasti myös poikkeustilanteisiin.

3. Laskuta tilaukset nopeasti oikein

Tilausten käsittelyssä kaikki työn tekemiseen ja asiakkaaseen liittyvä tieto on ajan tasalla, yhdessä paikassa ja helposti saatavilla laskutuksia varten. Tiedot tehdystä työstä, kuluista, tilaukselle kohdistuvista ostoista ja asiakkaalta laskutettavista materiaaleista ovat täsmällisiä.

Takaisin ylös