Lenio Oy

Lenio on tamperelainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa tuottavia ja stressittömiä ratkaisuja liiketoiminnan hallintaan pienille ja keskisuurille organisaatioille. Liiketoimintasi kannattavuus ja mielenrauhasi on prioriteettimme.

Lenion tarina

Lenion perustivat kolme kaverusta vuonna 2013, jotka olivat vuosia ajatelleet, että he voisivat lähteä porukalla perustamaan yritystä. Se voisi olla hauskaa, he ajattelivat. Jyrki, Simo ja Harri olivat tehneet työntekijöinä varmaa uraa korporaatiomaailmassa, josta hyviä oppeja ja työkaluja oli tarttunut matkaan. Oli aika selvittää, onko ruoho vihreämpää toisella puolella. 

Vuonna 2013 kolmikko perusti ohjelmistoyrityksen. Siis neljä vuotta globaalin finanssikriisin jälkeen ja kolme vuotta sen jälkeen, kun älypuhelimet yleistyivät Suomessa. Ihmiset olivat stressaantuneita ja käyttivät entistä enemmän aikaa töissä rakentaakseen kannattavaa liiketoimintaa. Silloin liikkuvaa kenttätyötä ei tehty samalla tavalla kuin nykyään, eikä käytössä ollut mobiilikäyttöisiä ohjelmistoja.

Niinpä ohjelmistoa lähdettiin rakentamaan erityisesti liikkuvaa työtä tekeville yrityksille, jotta he voisivat hallita toimintaansa helpommin ja kasvattaa liiketoimintaansa sen myötä – ja käyttää vapaansa muuhun kuin laskutuksiin. Siitä syntyi yrityksen päätuote Lenio TOP: helppo ja selkeä toiminnanohjausjärjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lenion taustalla on erilaisia vaiheita, niin kuin monella muullakin yrityksellä. Tarinasta löytyy tapahtumia ja sattumia sekä hirveitä epäonnistumisia ja onnistumisia. Talteen jäi syvempi ymmärrys siitä, että kannattavaan liiketoimintaan tarvitaan paitsi oikeat työkalut, myös valtava tukijoukko. Ihmisiä, jotka tutkivat, nostavat epäkohtia ja auttavat ratkaisemaan ne.

Siksi Leniolla emme tarjoa ainoastaan sinulle loistavaa työkalua liiketoimintasi hallintaan – tarjoamme taaksesi välittävän tiimin, joka tutkii liiketoimintaasi, nostaa epäkohtia ja tarjoaa sen pohjalta ratkaisuja, joilla saat mitattavaa arvoa ja hyötyä. Sadat asiakkaamme ympäri Suomea ovat säästäneet Lenio TOPilla merkittävästi rahaa ja aikaa sekä rakentaneet liiketoiminnastaan kannattavampaa ja stressittömämpää. Sen arvo on ulottunut vapaa-aikaan saakka, jonka he ovat voineet käyttää itselleen tärkeisiin asioihin.

Ja jos huomaamme, ettei Lenio TOP ole sinulle paras työkalu, jolla saat liiketoimintasi tuottamaan enemmän, hävität hukkatunnit ja hallitset toimintaa stressittömästi, kerromme sen sinulle suoraan ja opastamme eteenpäin. 

Arvot

Rehellisyys

Toimimme asiantuntijaliiketoiminnassa, jossa saamme asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa asioita aikaan vain, jos luotamme toisiimme. Luottamus perustuu avoimuuteen ja ennen kaikkea rehellisyyteen.

Vastuuntunto

Leniolla yrityksenä ja työnantajana on suuri vastuu sekä omasta että kumppaneidemme henkilöstöstä eli ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Vain kantamalla vastuuta ihmisistä saamme hyvää aikaan myös meidän omassa liiketoiminnassa.

Kyvykkyys

Kartutamme älyä ja taitoa, jotta olemme riittävän kyvykkäitä ymmärtämään kumppaneidemme liiketoimintaa ja siten olla hyödyksi ja luoda arvoa. Ylläpidämme omaa kyvykkyyttä sekä organisaationa että yksilönä.

Pitkät asiakassuhteet ovat meille tärkeitä siksi, että ne kertovat tyytyväisyydestä ja aidosta ratkaisusta. Meille asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuus ja mielenrauha on aina tärkeintä.

Lenio Oy
Tuluskatu 14 A 3, 33580 Tampere
Y-tunnus: 2560057-1

Laskutus
Verkkolaskuosoite: 003725600571
Operaattori: Maventa (003721291126)

Takaisin ylös