1. Luo, muokkaa ja lähetä tarjouksia

Lenio TOPilla luot helposti ja nopeasti monipuoliset tarjoukset. Annettujen tietojen pohjalta voit valita rekisteristä tuotteet tai palvelut selityksineen mukaan tarjoukseen. Tällä tavoin tarjoukset valmistuvat minuuteissa. Samasta tarjouksesta on mahdollista tehdä myös eri versioita. Tarjousominaisuuden avulla palvelu- ja tuote-kuvaukset, sopimusehdot ja hinnat pysyvät ajan tasalla. Sujuvuutta lisää sekin, että tietoja tarvitsevat tiimiläisesi löytävät ne helposti.

Voit nopeuttaa tarjouksen laatimista entisestään kopioimalla ja muokkaamalla aiemmin tehtyjä tarjouksia, jolloin koko tarjousta ei tarvitse tehdä uudestaan. Halutessasi voit lisätä tarjoukseen otsikkoja ja välisummia, liittää tiedostoja ja kirjata muistioon tarjoukseen liittyvää lisäinfoa. Tulostusasetuksista pystyt määrittelemään, mitä asiakkaan tarjoukseen tulee näkyviin: alennukset, koodit, rivihinnat, alvillinen hinta, välisummat jne. 

2. Seuraa tarjousten tilaa ja luetteloi

Tarjousten grafiikkanäkymästä pystyt seuraamaan yrityksesi tarjouskantaa ja tilajakaumaa. Lisäämällä tarjouksiin onnistumistodennäköisyyden näet myös painotetun tarjouskannan.

Järjestelmästä näet, missä tilassa mikäkin tarjous on. Pystyt seuraamaan ja muokkaamaan avoimia tarjouksia. Voit luetteloida tarjoukset uusiin, lähetettyihin, hävittyihin ja voitettuihin. Voitetuista tarjouksista pystyt muodostamaan suoraan sopimuksen tai tilauksen, jolloin se löytyy valmiina järjestelmästä ja sille voidaan alkaa kirjaamaan tapahtumia saman tien.  

Takaisin ylös