TYÖNJOHDOLLE

Työnjohdolle helppoa toiminnanohjausta päivittäisen työn hallintaan.

Lenio TOP -palvelun avulla hoidat yrityksesi asiat tarjouksista laskutukseen hyödyntäen järjestelmään kerättyä, reaaliaikaista ja oikeaa tietoa. Näin varmistat, että pakolliset “paperityöt” valmistuvat mahdollisimman vaivattomasti ja että tekijät voivat keskittyä varsinaiseen työhönsä.

Päivittäisen tiedon tallentuessa palveluun muodostuu kattava tietovarasto, jonka tarjoamien faktojen perusteella sinun on mahdollista tehdä jatkuvasti parempia päätöksiä.

Lenio TOP – ja tiedät aina, missä mennään

Työaika

Lisää kassavirtaa sekä henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyyttä

Paras tieto käytetystä työajasta on työn tekijällä. Ratkaisumme ansiosta työtuntien kirjaaminen on helppoa, eikä tietoteknisiä taitoja tarvita. Lisäksi työntekijäsi voivat merkitä ylös myös muut asiakkaan laskutukseen tai palkanmaksuun liittyvät asiat, kuten kilometrit, päivärahat, työkalukorvaukset ja ylityöt.

Säästät jatkuvasti aikaa ja rahaa sekä vahvistat yrityksesi tärkeimpiä menestystekijöitä – henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Nopeaa ja virheetöntä raportointia ja palkanlaskentaa

Kun työaika raportoidaan suoraan järjestelmään, saadaan seuraavat vaiheet automatisoitua ja voidaan jättää peruslaskenta tietokoneen murheeksi. Tieto on palvelussa samalla hetkellä, kun se sinne syötetään, jonka jälkeen sekä laskutus että palkanmaksu onnistuu helposti.

Oikeaa tietoa tehdyistä tunneista, kertymistä ja muista kirjauksista

Kirjattujen tuntien hyväksyntä on nopeaa ja selkeää viikkokohtaisesti joko kalenteri- tai rivinäkymästä. Näet samalla kaikki yksittäiset tuntikirjaukset, päivän kokonaistuntikertymän sekä viikon tunnit ja mahdollisten lisien määrän. Hylätyt tuntikirjaukset palautuvat kommentteineen työntekijälle korjattaviksi.

Viranomaisraportointi helpottuu

Työmaaraportointi välittää työntekijöiden leimaustiedot työmailta järjestelmään leimauspäätteiden, mobiilikäyttöliittymän, SMS-viestin tai sähköpostilla toimitettavien työmaakohtaisten kirjauslinkkien avulla. Leimaustiedoista muodostetaan lakisääteiset työntekijäluettelot (AVIn valvoma) ja kuukausittain verottajalle lähetettävät työntekijätiedot työmailla työskennelleistä henkilöistä.

Töiden suunnittelu ja aikataulutus

Resursointi haltuun palvelussamme

Lenio TOP tarjoaa selkeän näkymän töiden suunnitteluun. Työn ja tekijöiden yhdistäminen hoituu graafisella aikajananäkymällä, josta näet helposti työt sekä niihin liittyvät olennaiset tiedot. Ratkaisumme tekee resurssien johtamisesta ja sisäisestä viestinnästä helppoa – lisäksi pidät henkilökuntasi tyytyväisenä, mikä vaikuttaa ratkaisevasti työhyvinvointiin.

Tehokasta ajankäyttöä työn suunnittelijalle ja työntekijöille

Löydät vaivattomasti seuraavan vapaan ajan kullekin työtehtävälle. Voit myös tarkastella yksittäisten henkilöiden tai työryhmien kalentereita ja suunnitella heidän työpäivistään mahdollisimman sujuvat ja tehokkaat.

Toistuvien käyntikohteiden kirjaaminen kalenteriin jopa vuosiksi eteenpäin onnistuu käden käänteessä. Heti kun olet tyytyväinen lopputulokseen, näkevät työntekijät tulevat työnsä älypuhelimistaan tai miltä tahansa tietokoneelta.

Työnohjaus ja laskutus

Työn kulku kunnossa, paikasta riippumatta

Usein työt tilataan suoraan tekijöiltä, joten teimme työn kirjaamisen helpoksi suoraan myös kentältä. Voit päättää, mitä tietoja tulee kirjata työtä vastaanotettaessa ja mitä täydennetään myöhemmin.

Näin työt saadaan kirjattua suoraan järjestelmään ja ne tulevat sekä tehtyä että laskutettua. Työn voit tarvittaessa ohjata myös toiselle henkilölle. Kun työ on lisätty järjestelmään, sille voidaan heti kirjata työaikaa ja materiaaleja.

Tieto kulkee asiakkaan, työntekijän ja työnjohdon välillä

Työn laskuttaja saa tiedon tehdystä työstä ja asiakkaalta laskutettavista materiaaleista välittömästi. Laskutustiedon ohella työntekijän palkanmaksun perusteet, kuten tehdyt työtunnit, ovat automaattisesti koneen laskemana hyödynnettävissä.

Arvoketjusi pysyy ajan tasalla ilman ylimääräistä viestintää

Tekijät saavat työmääräykset suoraan kentälle mobiililaitteeseen ilman turhia puhelinsoittoja tai paperisia työmääräyksiä. Kaikki työn tekemiseen ja asiakkaaseen liittyvä tieto on aina ajan tasalla ja helposti saatavilla.

Tiedät, missä mennään päivittäisessä työssä

Työnjohdolla on reaaliaikainen ja oikea tilannekuva kentällä tapahtuvan työn edistymisestä. Tiedon avulla pystyt reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti myös poikkeustilanteissa.

Lenio TOP ja taloushallinnon järjestelmät – seuraava tuottavuusloikkasi

Lenio TOP yhdistettynä taloushallintojärjestelmään tarjoaa markkinoiden monipuolisimman toimialariippumattoman ratkaisun työnohjauksen ja taloushallinnan järjestämiseen samaan paikkaan. Tilauksista muodostetaan laskut ja ne siirtyvät automaattisesti taloushallintojärjestelmääsi, josta laskujen lähetys verkkolaskuina on nopeaa.

Saatavista huolehdit sekä myyntireskontrassa että integroitujen perintäpalvelujen avulla.

Ostolaskut saapuvat suoraan taloushallintojärjestelmään, joten niiden käsittely sekä hyväksyntä voidaan tehdä täysin sähköisesti. Kohdelaskennalla projektien ja työmaiden kulut ovat aina tiedossasi.

Työaika- ja kulukirjaukset siirtyvät Lenio TOPista palkanlaskentaan, josta ne saadaan maksuun muutamalla klikkauksella. Yhteys ohjelmistojen välillä mahdollistaa täysin sähköisen palkanlaskennan. Kun voit toimittaa palkanlaskentaan oikea-aikaisen, hyväksytyn ja määrämuotoisen palkka-aineiston, se mahdollistaa palkanlaskennan mahdollisimman pitkälle viedyn automaation ja laadun.

Kiinnostuitko vaivattomasta työnohjauksesta ja palkanlaskennasta? Tilaa asiantuntijamme maksuton kartoitusaika. Käymme yhdessä läpi sen, miten Lenio TOP sopisi yrityksesi tarpeisiin. Sovimme kartoitusajan aikataulujesi mukaan, eikä se sido sinua mihinkään.

Työvuorosuunnittelu

Automaatiosta tehokkuutta työvuorojen suunnitteluun

Voit suunnitella työntekijöiden vuorojärjestelmät, sijoittaa tekijät automaattisesti vuoroille taitoprofiilien perusteella sekä käsitellä poissaoloja ja vuoronvaihtoja. Järjestelmä näyttää myös poikkeustilanteet, jos esimerkiksi nopealle tuuraukselle on tarvetta tai työpiste on hetkellisesti pois käytöstä.

Vuorosuunnitelma sisältää luettelon:

Reagoi muutoksiin nopeasti

Kun vuorosuunnitelmat on luotu, työnjohto tekee suunnitelmaan tarvittavat muutokset päivittäisen työn ohessa. Jokaiselle työvuorolle järjestelmä laskee tilannekuvan, jonka avulla voit helposti nähdä kokonaistilanteen vuorosuunnitelmista ja reagoida mahdollisiin epäkohtiin.


Onko Lenio minulle sopiva?

1.

Ota meihin yhteyttä

Täytä lomake, soita tai lähetä vaikka sähköpostia.

2.

Käydään puhelimitse läpi tarpeesi ja toiveesi

Meillä et keskustele anonyymin asiakaspalvelun kanssa, vaan haluamme yhdessä selvittää tilanteesi!

3.

Sovitaan Lenio TOP -esittely

Käydään TOPin hyödyt läpi yhdessä, liiketoimintanne tarpeet  huomioiden. 

4.

Annamme tarjouksen

Annamme sinulle tarjouksen Lenio TOP -järjestelmästä.

5.

Sovimme kaupat.

Pääset tehostamaan liiketoimintaasi Lenio TOPin avulla!  

Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä niin katsotaan juuri sopiva ratkaisu teidän tarpeisiinne! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.