Työvuoro- ja työaikaratkaisut kuljetusyritykselle

Kuljetusten ja työvuorojen suunnittelu sekä työaikakirjausten siirtäminen palkanlaskentaan on sujuvaa Lenio Topin ratkaisuilla. Kannattavuuden ja tehokkaiden kuljetussuoritteiden kannalta on tärkeää, että yritys pystyy suunnittelemaan toistuvat reitit, ajosuoritteet ja työvuorot sekä hallitsemaan päivittäiset muutokset. Toimivat järjestelmät helpottavat myös uusien ajojärjestelijöiden löytämistä ja mahdollistavat kannattavan kasvun.

Lenion toimitusjohtaja Simo Mäkinen

Simo Mäkinen
Toimitusjohtaja
[email protected]
050 469 7400

Miksi Lenio TOP sopii kuljetusyritykselle?

Työvuorosuunnittelu

Lenio TOP tarjoaa kuljetusyrityksille selkeän ja helppokäyttöisen työvälineen ajojärjestelijöille ja työvuorosuunnittelijoille sekä palkanlaskijoille. Lenio Topilla hallitset pidemmän aikavälin työvuorosuunnittelun ja päivän sisäiset reittimuutokset sekä siirrät toteutuneen työaikatiedon TES-tulkittuna palkanlaskentaohjelmaan. Työvuorot, ajosuoritteet ja työaikatieto ovat ojennuksessa kuljettaja-, reitti-, auto- ja toimipistekohtaisesti.

Työaika ja poissaolomerkinnät

Lenio Topilla työtuntien tarkistaminen ja palkanlaskenta on sujuvaa, sillä työvuoroista, työaikakirjauksista ja lomista/poissaoloista saadaan TES-tulkittua aineistoa palkanlaskentaan. Lomakertymä on aina ajan tasalla, koska lomat ja poissaolot ovat samassa järjestelmässä. Valmis aineisto siirtyy nappia painamalla palkanlaskentaohjelmaan ja on palkanlaskijalla välittömästi käytettävissä.

Suunnittelun tehokkuus
ja hiljainen tieto

Lenio TOPin avulla voit automatisoida työvuorojen suunnittelua ja ajojen järjestelyä siirtämällä avainhenkilöiden tietotaitoa järjestelmään. Siirrettyä hiljaista tietoa voi hyödyntää helposti mm. lomatuurausten aikana. Suunniteltujen ja toteutuneiden työaikojen vertailu kehittää ajojen suunnittelua ja parantaa kannattavuutta. 

Toiminnanohjaus

Lenio TOPilla kokoat kuljetusyrityksesi keskeiset toiminnot yhteen paikkaan. Kun haluat hallita koko yrityksesi operaatioita, pystyt täydentämään Lenio TOPia toiminnanohjauksen moduuleilla, joilla mm. tilaukset, kalustonhallinta, laskutus, ostolaskujen käsittely ja ostotilitykset onnistuvat kätevästi samasta järjestelmästä. Suurten asiakkaiden järjestelmät ja ajoneuvojen seurantajärjestelmät ovat integroitavissa Lenio TOPiin rajapintojen kautta.

Mobiili käyttöliittymä kuljettajilla

Lenio TOPin ratkaisut kulkevat kuljettajien mukana älypuhelimissa. Työvuorojen tarkastelu, toteutuneen työajan kirjaaminen ja tarkasteleminen, tuntien siirtäminen hyväksyntään sekä lomien ja poissaolojen merkitseminen ja anominen onnistuvat kaikki mobiilisti Lenio TOPissa. 

Muita Lenio TOPin ominaisuuksia, jotka palvelevat yritystäsi:

Työaika

Kirjaa työtunnit, seuraa, laskuta tuntien mukaan ja kerää palkka-aineistot.

Tilaukset

Käsittele tilauksia, ohjaa työtä ja laskuta tilauksista täsmällisesti.

Töiden suunnittelu

Hallitse työjonoja, suunnittele työpäiviä, aikatauluta ja resursoi.

Projektit

Luo, aikatauluta ja hallinnoi projekteja sekä laskuta niistä.

Ostot

Pysy perillä kuluista, hallinnoi ostolaskuja ja hyväksy ostolaskut läpi projektin.

Tarjoukset

Luo tarjouksia helposti ja tee voitetuista tilauksia yhdellä klikkauksella.

Laitteet

Seuraa laitteiden tilaa, ylläpidä, vuokraa ja laskuta.

Työvuorosuunnittelu

Suunnittele ja hallinnoi teollisuuden ja linjaliikenteen työvuoroja.

Integraatiot

Yhdistä Lenio TOP muihin tarpeellisiin ohjelmiin.

Lenio TOP hinnoittelu

Toiminnanohjausjärjestelmämme hinnoittelu on edullinen ja selkeä. Lenio TOPin hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin ja käytettäviin ominaisuuksiin, jolloin maksat vain siitä, mistä hyödyt. Tiimimme on valmiina auttamaan sinua oikeanlaisen kokonaisuuden löytämisessä niin, että sinulle valikoituu juuri ne ominaisuudet, joita tarvitset liiketoimintasi hallintaan.

Lataa maksuton opas

Olemme koonneet työajanseurannan järjestämisestä ja järjestelmän valintaan vaikuttavista teemoista tiiviin oppaan, jonka toivomme auttavan sinua arjen pienillä askelilla kohti parempaa liiketoimintaa. Täytä lomake, niin saat oppaan latauslinkin sähköpostiisi.

Aloita maksuton kokeilu

Täytä lomake ja aloita Lenio TOPin 30 päivän maksuton kokeilu. Saat tunnukset sähköpostiisi heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Lenio TOPin käyttö on veloituksetonta 30 päivän ajan, minkä jälkeen voit tehdä päätöksen, haluatko jatkaa käyttöä vai et. Jos kaipaat apua kokeilujaksosi aikana, tiimimme auttaa sinua mielellään. Hyvää kokeilua!

Täytä lomake ja aloita Lenio TOPin 30 päivän maksuton kokeilu.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Takaisin ylös