Toiminnanohjausjärjestelmä infran rakentajille 

Maa-, vesi- ja verkkorakentamiseen sopivalla toiminnanohjausjärjestelmällä hallitset projektit sujuvasti. Lenio TOP on kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla tarjousten laatiminen, kustannusten hallinta, työmaiden johtaminen, laitteiden ja työajan seuranta sekä raporttien luominen ja lähettäminen on nopeaa ja helppoa. 

Antti-Eemeli Mäkinen
Myynti

[email protected]
050 323 0025

Miksi Lenio TOP toiminnanohjausjärjestelmä sopii infra-alalle erityisen hyvin?

Hallitset projekteja suoraan työmaalta

Lenio TOPin näkymä on selkeä, ja sitä on yhtä helppo käyttää mobiililaitteella kuin web-selaimella. Työskentelitpä sitten toimistolla tai työmaalla, Lenio TOPin avulla varmistat, että työmailla on oikeat ammattilaiset oikeaan aikaan, ja että pitkät projektit etenevät oikeassa aikataulussa taloudellista näkymää unohtamatta.

Luo ja lähetä raportit ajallaan

Lenio TOPin avulla toimitat työmaiden työntekijätiedot verottajalle järjestelmän keräämän tiedon avulla. Lisäksi toistuvat pöytäkirjat, tarkastusmuistiot ja valvontatapahtumat saat aikataulutettua, dokumentoitua ja laskutettua samassa järjestelmässä. Oma tonttisi on aina kunnossa.

Pysyt perillä laitteiden tapahtumista ja laskutat sujuvasti

Lenio TOPilla pysyt perillä yrityksesi laitteista ja kirjaat tarkat tiedot laitetapahtumista asiakkaalle, tilaukselle tai projektille. Pystyt merkitsemään laitteiden vuokraukset, lainaukset ja palautukset varastoihin ja luonnollisesti laskuttamaan ne. Lisäksi voit tehdä tarvittavat toiminnot laitekohtaisesti, kuten tilaamaan laitehuollon.

Johda projekteja luvuilla ja tee kannattavia projekteja

Lenio Topissa voit luoda projektille budjetin, johon sisällytät myynnit, ostot, organisaatiosi työkustannukset sekä muut tulot ja menot. Kun projekti käynnistyy, voit seurata budjetoitujen erien toteumia, mistä näet projektin taloudellisen suunnan. Pitkäkestoiset projektit voit osatulouttaa edistymisen perusteella.

Osatulouta projektit ja saat vertailukelpoisen tuloksen

Lenio TOPissa voit suoriteperusteisen kirjaustavan lisäksi osatulouttaa projekteja. Pitkissä rakennushankkeissa valmiusasteen mukainen osatuloutus mahdollistaa vertailukelpoisen kuukausittaisen ja vuosittaisen tuloksen ja paremman projektiliiketoiminnan johtamisen.

Muita Lenio TOPin ominaisuuksia, jotka palvelevat yritystäsi:

Työaika

Kirjaa työtunnit, seuraa, laskuta tuntien mukaan ja kerää palkka-aineistot.

Tilaukset

Käsittele tilauksia, ohjaa työtä ja laskuta tilauksista täsmällisesti.

Töiden suunnittelu

Hallitse työjonoja, suunnittele työpäiviä, aikatauluta ja resursoi.

Projektit

Luo, aikatauluta ja hallinnoi projekteja sekä laskuta niistä.

Ostot

Pysy perillä kuluista, hallinnoi ostolaskuja ja hyväksy ostolaskut läpi projektin.

Tarjoukset

Luo tarjouksia helposti ja tee voitetuista tilauksia yhdellä klikkauksella.

Laitteet

Seuraa laitteiden tilaa, ylläpidä, vuokraa ja laskuta.

Työvuorosuunnittelu

Suunnittele ja hallinnoi teollisuuden ja linjaliikenteen työvuoroja.

Integraatiot

Yhdistä Lenio TOP muihin tarpeellisiin ohjelmiin.

Lenio TOP hinnoittelu

Toiminnanohjausjärjestelmämme hinnoittelu on edullinen ja selkeä. Lenio TOPin hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin ja käytettäviin ominaisuuksiin, jolloin maksat vain siitä, mistä hyödyt. Tiimimme on valmiina auttamaan sinua oikeanlaisen kokonaisuuden löytämisessä niin, että sinulle valikoituu juuri ne ominaisuudet, joita tarvitset liiketoimintasi hallintaan.

Aloita maksuton kokeilu

Täytä lomake ja aloita Lenio TOPin 30 päivän maksuton kokeilu. Saat tunnukset sähköpostiisi heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Lenio TOPin käyttö on veloituksetonta 30 päivän ajan, minkä jälkeen voit tehdä päätöksen, haluatko jatkaa käyttöä vai et. Jos kaipaat apua kokeilujaksosi aikana, tiimimme auttaa sinua mielellään. Hyvää kokeilua!

Täytä lomake ja aloita Lenio TOPin 30 päivän maksuton kokeilu.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Takaisin ylös