Selkeä suomalainen toiminnanohjausjärjestelmä

Lenio TOP auttaa sinua käyttämään aikasi siihen, mikä tuottaa.

Vapauta aikaasi ja kasvata liiketoimintasi kannattavuutta. Lenio TOP on helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jossa mitään ei ole liikaa ja kaikkea on tarpeeksi. Suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat pysyä liikkeessä kentällä ja perillä toiminnasta. 

Tutustu Lenio TOPin ominaisuuksiin

Lenio TOP auttaa sinua hallitsemaan laskutukset, toimitukset ja seurannat parhaalla mahdollisella tavalla. Yksilöllistämme järjestelmän tarpeesi mukaan niin, että sinun on helppo käyttää sitä ja käytössäsi on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset liiketoimintasi hallitsemiseen ja kasvattamiseen. Et maksa turhasta, etkä käytä aikaasi turhaan – ja siksi liiketoimintasi tuottaa enemmän. 

Lenio TOP palvelu

Emme tarjoa sinulle ainoastaan loistavaa työkalua liiketoimintasi hallintaan – tarjoamme taaksesi välittävän tiimin, joka tutkii liiketoimintaasi, nostaa epäkohtia ja tarjoaa sen pohjalta ratkaisuja, joilla saat mitattavaa hyötyä. Siksi toiminnanohjausjärjestelmämme ei ole vain tuote, vaan myös palvelu, jossa ihmiset ovat tärkeimpiä. Autamme sinut ja yrityksesi seuraavalle huipulle.

Olin hämmästynyt,
että saatiin niin loistavaa
henkilökohtaista palvelua.

– Sami Janakka, YIH Oy toimitusjohtaja

Oletko valmis nousemaan korkeammalle huipulle? Ota yhteyttä tiimiimme!

Kokeile maksutta

Sadat asiakkaamme ympäri Suomea ovat säästäneet Lenio TOPilla merkittävästi rahaa ja aikaa sekä rakentaneet liiketoiminnastaan kannattavampaa ja stressittömämpää. Sen arvo on ulottunut vapaa-aikaan saakka, jonka he ovat voineet käyttää itselleen tärkeisiin asioihin.

Back to top