Mukana kulkeva Lenio TOP suunnittelee ja tehostaa työtäsi.

Toiminnanohjausjärjestelmän hinnasto

Lenio TOP toiminnanohjausjärjestelmän hinta muodostuu käyttäjämäärän ja käytettävien toiminnallisuuksien mukaan. 

työnohjausjärjestelmä

Käyttäjäkohtainen hinta on n. 20 – 35 euroa / kuukausi

Ominaisuudet 
Työaika
Tilausten käsittely
Töiden suunnittelu
Laiteluettelot
Viranomaisraportit
Integraatiot

Olemme lunastaneet lupauksemme jo kymmenissä kenttätyötä tekevissä organisaatioissa ympäri Suomen. Tahtoisitteko olla yksi heistä?

Menestystarinoitamme

Loihde Trust Oy
ASIAKASTARINA: LOIHDE TRUST OY

Loihde Trust Oy, valtakunnallisesti yksi suurimmista yritysturvallisuuden asiantuntijoista, valitsi kenttätyönohjaukseen Lenio TOPin. Aina ajantasainen tieto auttaa varmistamaan vaativien kohteiden turvallisuuden entistä paremmin, helpottaen ja tehostaen niin työnjohdon kuin asentajien arkea ympäri Suomen.

Ovimatic Oy
ASIAKASTARINA: OVIMATIC OY

Vuonna 1988 perustettu Ovimatic Oy suunnittelee, toteuttaa ja huoltaa hissejä, nosto-ovia sekä oviautomatiikkaa. Lenio TOP, mobiili toiminnanohjausjärjestelmä, auttaa varmistamaan kenttätyön tehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden Ovimaticin yli 1500 asennuskohteessa ympäri Suomen.

Avainahjo Oy
ASIAKASTARINA: AVAINAHJO OY

Lukko- ja turvallisuusalan asiantuntijayritys Avainahjo Oy valitsi Lenio TOP -toiminnanohjausjärjestelmän kenttätyön tehostamiseen. Ratkaisu otettiin niin hyvin vastaan, että jo pilottivaiheessa asentajat kannustivat työnjohtoa käyttämään järjestelmää ahkerammin.

Nokian Raskaat Renkaat Oy
ASIAKASTARINA: NOKIAN RASKAAT RENKAAT OY

Erikoisrenkaiden edelläkävijä on luottanut Lenion osaamiseen yli 10 vuoden ajan. Resurssien hallintakalenterin ansiosta tuotannossa tiedetään aina missä mennään sekä kuinka valmistautua tulevaan. Oikeat siirrot näkyvät niin tuloksessa kuin henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyydessä.

previous arrow
next arrow

    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

    Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella. Voit halutessasi myös pyytää maksuttoman kartoituksen.