Resurssointi

Resursoi paremmin – minimoi hukka

Selkeä näkymä töiden suunnitteluun

Töiden ja tekijöiden yhdistäminen hoituu graafisella aikajananäkymällä, josta näet helposti työt ja olennaiset tiedot.

Tiedottaminen

Teemme resurssien johtamisesta ja sisäisestä viestinnästä helppoa. Samalla pidät henkilökuntasi tyytyväisenä, mikä vaikuttaa ratkaisevasti koko työhyvinvointiin.

Toistuvuus

Toistuvien käyntikohteiden kirjaaminen kalenteriin jopa vuosiksi eteenpäin onnistuu käden käänteessä. Heti kun olet tyytyväinen lopputulokseen, näkevät työntekijät työvuoronsa älypuhelimistaan tai miltä tahansa tietokoneelta vaikkapa kaksi viikkoa eteenpäin.

Resursoi, delegoi, organisoi – tehokkaasti ja oikeaan aikaan

Ajoita työt tehokkaasti

Palvelumme avulla löydät vaivattomasti seuraavan vapaan ajan kullekin työtehtävälle. Toisaalta voit tarkastella yksittäisten henkilöiden tai työryhmien kalentereita ja suunnitella heidän työpäivästään mahdollisimman sujuvan ja tehokkaan.

Vielä helpompaa on ennalta tiedossa olevien töiden resursointi. Esimerkiksi määräaikaishuoltojen, ravintoloiden aukioloaikojen tai toistuvien käyntikohteiden kirjaaminen kalenteriin jopa vuosiksi eteenpäin onnistuu hetkessä. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, näkevät työntekijät työvuoronsa älypuhelimistaan tai miltä tahansa tietokoneelta vaikkapa kaksi viikkoa eteenpäin.

Hyvin suunniteltu työ on enemmän kuin puoliksi tehty!

Kun työkalut ovat kunnossa, riittää että reagoit muutoksiin. Työtehtävien siirtäminen henkilöltä toiselle poissaolon ajaksi onnistuu yhtä helposti kuin esimerkiksi asiakkaasta johtuvasta syystä työn siirto viikolla eteenpäin.