Lenio Oy palveluksessasi

Lenio TOP -toiminnanohjauspalvelu

Lenio TOP -toiminnanohjauspalvelu on Lenio Oy:n kehittämän toiminnanohjaustietojärjestelmän sekä siihen liittyvien palveluiden kokonaisratkaisu. Lenio TOP kattaa toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi siihen liittyvät käyttöönottotyöt, käyttäjäkoulutuksen ja ylläpitopalvelut. Ohjelmisto on kokonaan Suomessa Lenio Oy:n toimesta kehitetty ja palvelu tuotetaan kotimaisesta konesalista.

Ohjelmistosuunnittelu- ja kehityspalvelut

Olemme toteuttaneet monipuolisia ohjelmistoratkaisuja pieniin ja suuriin hankkeisiin. Hallitsemme nykyaikaiset ohjelmointiteknologiat niin internet- kuin työasemaympäristöihin. Kun et tiedä keneltä kysyä, kysy meiltä.

Ylläpitopalvelut

PK-sektorin tietotekniikkatarpeet kasvavat, mutta yritysten on pystyttävä keskittämään voimavaransa päivittäiseen liiketoimintaan. Ota yhteyttä ja kerromme kuinka voimme parantaa kustannustehokkuutta ja vapauttaa kallisarvoista aikaasi ydinliiketoimintaasi.

Konsultointipalvelut

Tuntuuko siltä, että jonkin asian voisi tehdä järkevämmin? Meillä on kattava kokemus eri toimialojen parhaaksi osoittautuneista käytännöistä ja autamme sinua löytämään toimintaasi parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Koulutuspalvelut

Osaatko ottaa kaiken irti käytössäsi olevista tietotekniikan työkaluista? Riippumatta siitä käytetäänkö asioiden hoitamiseen esimerkiksi kalenteria, taulukkolaskentaa tai erillistä järjestelmää, varmistamme ettei tehokkuutesi kärsi käyttäjien osaamisen puutteesta.