Mobiili kenttätyönohjaus

Lenio-mobiilikäyttöliittymällä hallinnoit kentällä tapahtuvan työn sähköisesti ja reaaliajassa. Säästät aikaa, rahaa ja kilometrejä!

Ajan tasalla

Työn laskuttaja saa konttorilla tiedon tehdystä työstä ja asiakkaalta laskutettavista materiaaleista välittömästi. Laskutustiedon ohella työntekijän palkanmaksun perusteet, kuten tehdyt työtunnit, ovat automaattisesti koneen laskemana konttorilla hyödynnettävissä.

Kaikkien käytettävissä

Tekijät saavat työmääräykset suoraan kentälle mobiililaitteeseen ilman turhia puhelinsoittoja tai paperisia työmääräyksiä. Kaikki työntekemiseen ja asiakkaaseen liittyvä tieto on aina oikeaa ja helposti saatavilla.

Aina kartalla

Työnjohdolla on reaaliaikainen ja oikea tilannekuva kentällä tapahtuvan työn edistymisestä. Tiedon avulla pystytään reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti myös poikkeustilanteissa. Dokumentit, kuten luovutuskirjat asiakkaalle toimitetuista tuotteista ja palveluista, pystytään toimittamaan helposti.

Toimita työt kentälle teille sopivalla tavalla!

Työn kulku kunnossa

LenioTOP ohjelmistopalvelulla asiat tehdään tarjouksista laskuihin saakka hyödyntäen koko ajan jo olemassa olevia tietoja. Näin saadaan varmistettua että pakolliset paperityöt saadaan tehtyä mahdollisimman vaivattomasti ja tekijät voivat keskittyä varsinaiseen työhönsä. Päivittäisen tiedon tallentuessa palveluun muodostuu samalla kattava tietovarasto, jonka faktojen perusteella voidaan tehdä hyviä yritystä koskevia päätöksiä.

Palvele paikasta riippumatta

Usein työt tilataan suoraan tekijöiltä, joten teimme työn kirjaamisen helpoksi myös kentältä. Voit päättää mitä tietoja tulee kirjata työtä vastaanotettaessa ja mitä täydennetään vasta myöhemmin. Näin työt saadaan kirjattua suoraan järjestelmään ja ne tulevat varmasti sekä tehtyä että laskutettua. Työn voit tarvittaessa ohjata myös toiselle henkilölle. Kun työ on lisätty järjestelmään, sille voidaan heti kirjata työaikaa ja materiaaleja.