Lenio TOP liikkuvan työn hallinta
– Ja tiedät aina, missä mennään

  • Haluatko parantaa asiakastyytyväisyyttä?
  • Tahdotko vauhdittaa kassavirtaa?
  • Kiinnostaako sinua tietää, kuinka työt etenevät?

Lenio TOP-palvelun avulla hoidat asiasi tarjouksista laskutukseen hyödyntäen järjestelmään kerättyä, reaaliaikaista ja oikeaa tietoa. Näin varmistat, että pakolliset paperityöt valmistuvat mahdollisimman vaivattomasti ja että tekijät voivat keskittyä varsinaiseen työhönsä. Päivittäisen tiedon tallentuessa palveluun muodostuu kattava tietovarasto, jonka tarjoamien faktojen perusteella sinun on mahdollista tehdä jatkuvasti parempia päätöksiä.

Monta hyvää syytä valita Lenio TOP

Työn kulku kunnossa, paikasta riippumatta

Usein työt tilataan suoraan tekijöiltä, joten teimme työn kirjaamisen helpoksi suoraan kentältä. Voit päättää, mitä tietoja tulee kirjata työtä vastaanotettaessa ja mitä täydennetään myöhemmin. Näin työt saadaan kirjattua suoraan järjestelmään ja ne tulevat sekä tehtyä että laskutettua. Työn voit tarvittaessa ohjata myös toiselle henkilölle. Kun työ on lisätty järjestelmään, sille voidaan heti kirjata työaikaa ja materiaaleja.

Tieto kulkee

Työn laskuttaja saa tiedon tehdystä työstä ja asiakkaalta laskutettavista materiaaleista välittömästi. Laskutustiedon ohella työntekijän palkanmaksun perusteet, kuten tehdyt työtunnit, ovat automaattisesti ja koneen laskemana hyödynnettävissä.

Arvoketjusi pysyy ajan tasalla

Tekijät saavat työmääräykset suoraan kentälle mobiililaitteeseen ilman turhia puhelinsoittoja tai paperisia työmääräyksiä. Kaikki työntekemiseen ja asiakkaaseesi liittyvä tieto on aina ajan tasalla ja helposti saatavilla.

Tiedät, missä mennään

Työnjohdolla on reaaliaikainen ja oikea tilannekuva kentällä tapahtuvan työn edistymisestä. Tiedon avulla pystyt reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti myös poikkeustilanteissa.